Over Ons
  24/7 CALAMITEITENSERVICE  -  010-7271203 |

Bregman & van Ekeren BV


Bregman & van Ekeren BV is een jong en dynamisch asbestinventarisatiebureau die zich focust op een eerlijk en passend advies naar hun klanten toe. Wij streven ernaar de juiste kwaliteiten te leveren en bovendien onze prijzen laag te houden. Wij onderscheiden ons door hard te werken en voor elk project het juiste en passende advies te geven. Of dit nou om een kleinschalig project gaat, of een meer omvangrijke inventarisatie. Wij geven advies waarmee u verder kunt.

Door onze ervaring in het veld kunnen wij theorie goed in de praktijk brengen en de praktijk goed verwoorden in onze rapportages zodat men deze begrijpt. Wij weten wat er komt kijken bij het gehele asbestproces van A t/m Z. Op die manier kunnen wij de kosten voor onze opdrachtgevers drukken door processen te combineren en als het nodig is met diverse partijen om tafel te gaan zitten voor pragmatische oplossingen waardoor er, soms noodzakelijke, tijd wordt bespaart.

Onze hoofdtaak is het inventariseren van alle soorten gebouwen en objecten. Daarnaast bieden wij een ruim pakket van diensten aan zoals :

- Asbest-gerelateerde projectbegeleiding
- Second opinion
- NEN2991 onderzoeken
- Kostenraming
- Asbest vraagstukken

Kortom: als het om asbest gaat kan Bregman & van Ekeren u helpen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken? Aarzel dan niet, want wij komen graag langs om u verder te helpen en nemen, indien dit gewenst is, uw zorgen uit handen.

Neem contact met ons opBregman & van Ekeren BVteam

Gijs Bregman 
gijs@benve.nl
06 - 526 46 302

team

Donny van Ekeren 
donny@benve.nl
06 - 513 96 169