Diensten
  24/7 CALAMITEITENSERVICE  -  010-7271203 |

Samenwerking


In samenwerking met Keuringshuis bieden wij ook bouwkundige keuringen aan. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het bouwkundig keuren van alle soorten vastgoed. Voor overige diensten van dit bedrijf verwijzen wij naar de website van Keuringshuis.

Wat bieden wij aan?


Bregman & van Ekeren regelt alles voor u omtrent uw asbestproblemen. Onze hoofdtaak is het inventariseren van uw vastgoed en het leveren van de rapportages. Echter kunnen wij ook de begeleiding van alle asbest-gerelateerde projecten voor u verzorgen. Mocht u tot sanering overgaan, dan kunnen wij de voortgang en de kwaliteit in de gaten houden om zo onnodig tijdverlies te voorkomen.

Neem contact met ons opInventarisaties

Wij verzorgen de inventarisatie van gebouwen. Denk hierbij aan woningen, bergingen, schuren, technische ruimtes, kruipruimten, scholen, kantorencomplexen en appartementencomplexen. Overal waar asbesthoudende toepassingen aanwezig kunnen zijn, verschaffen wij helderheid.

Begeleiding

Mocht u willen overgaan tot saneren, dan kunnen wij de begeleiding doen en de kwaliteit in de gaten houden. Samen zorgen we voor een goed eindresultaat, binnen de gestelde termijnen.

NEN 2991 onderzoeken

Mocht er een besmetting zijn ontstaan of wilt u duidelijkheid over een bepaalde situatie? Dan kunnen wij een onderzoek inzetten waarmee wij kunnen vaststellen of er een besmetting is, in welke mate en wat de vervolgstappen moeten zijn.

Ervaring in de praktijk

Samen zijn wij al jaren actief in de asbestbranche, eerst als inspecteur bij eindbeoordelingen door heel Nederland en later als deskundig inventariseerder asbest (DIA). Het voordeel is dat we elke stadium in het oplossen van asbestproblemen mee hebben gemaakt. Van het inventariseren tot de uiteindelijke vrijgave. We weten wat goed is en waar op moet worden gelet. Zo kunnen we u een duidelijk beeld schetsen van de keten zodat een opdrachtgever na onze samenwerking meer weet van het product asbest en de stappen die moeten worden genomen om dit te saneren of gecontroleerd te laten zitten.

Gecertificeerde professionals

Voorafgaand aan sloop- of renovatiewerken in gebouwen van voor 1994 dient een asbestinventarisatie aanwezig te zijn. Deze rapportage wordt verzorgd door een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. Deze mag niet ouder zijn dan 3 jaar. Deze moet voldoen Conform Bijlage XIIIA, behorend bij artikel 4.27 uit de arbeidsomstandigheden besluit. Inventarisatie van aanwezige asbest, asbesthoudende producten en asbest besmet materiaal of asbest besmette constructieonderdelen in een bouwwerk of object voorafgaand aan:   

- het geheel of gedeeltelijk afbreken van bouwwerken en- of objecten
- het verwijderen van asbest
- het opruimen van asbest na een incident

Klantgericht

Persoonlijke aandacht en een klantgerichte aanpak. In de praktijk wil dat zeggen dat wij graag eerst met de opdrachtgever of gebouwenbeheerder een afspraak maken om duidelijk te krijgen wat precies de verwachtingen zijn en wat het beoogde eindresultaat moet zijn. In samenspraak komen we tot het gewenste resultaat. Vragen of opmerkingen over de resultaten, of gewoon advies? Wij zijn altijd bereikbaar.