Asbest Totaal Zorg
  24/7 CALAMITEITENSERVICE  -  010-7271203 |
asbest inventarisatie
Asbest Totaal Zorg
Natuurlijk kunnen wij de inventarisatie voor u verzorgen, maar we kunnen nog meer. Zo is het mogelijk om het gehele traject, inventarisatie, sanering en eindinspectie voor u uit handen te nemen. Zo heeft u één aanspreekpunt. De onafhankelijke eindbeoordeling door een geaccrediteerd laboratorium valt hier ook onder. Door deze schakels goed op elkaar af te stemmen verloopt uw project efficiënt en gecontroleerd.
asbest in woning
Snelle Service
Bregman & van Ekeren is altijd bereikbaar voor vragen of om een afspraak te maken. Voor dringende gevallen ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen. Het is voor ons belangrijk dat er persoonlijk contact is met de opdrachtgever zodat er altijd samen in goed overleg kan worden afgestemd wat de wensen en verwachtingen zijn.
asbest analyse
24/7 calamiteiten service
Asbest komt de laatste tijd steeds meer in het nieuws. Bij branden en stormen komt er soms asbest vrij. Dit gaat soms om grote branden, maar ook om kleine stormschade. Bregman & van Ekeren is 24/7 bereikbaar om direct te assisteren bij calamiteiten.

Waarom totaal zorg?


Waarom totaal zorg? Omdat wij het hele traject voor u uit handen kunnen nemen, van inventarisatie tot sanering. Wij zorgen ervoor dat we de contactpersoon zijn voor de saneerder en het laboratorium zodat we alle zaken voor u uit handen nemen. Eén aanspreekpunt. Van het aanvragen van de offertes tot de eindinspectie. Uiteraard wordt alles na de opdracht teruggekoppeld naar de opdrachtgever en geven we een toelichting op het inventarisatierapport, het vrijgaverapport of het asbestbeheersplan.